fredag 9 december 2011

En stjärnprestation


Efter jobbet idag så gjorde jag det äntligen. Jag tog tjuren vid hornen och bara gjorde det, helt enkelt. Jag har funderat på det länge nu men inte kommit till skott än. Fnulat på vilken den bästa strategin är, hur jag egentligen ska lägga upp det. Och idag var då alltså dags, det gick liksom inte att skjuta upp länge till... jag åkte in till stan efter jobbet och köpte årets julklappar!

Om jag får säga det själv så var jag ett under av effektivitet. Jag bufflade, köade, letade, stretade, trängdes och kånkade kassar. Och på mindre än tre timmar var alla julklapparna inköpta. Eftersom jag var så utomordentligt nöjd med min egen prestation så belönade jag mig själv med en tidig julklapp - de finfina stjärnskålarna från Granit som jag har suktat efter ända sedan förra julen.


Så nu står dom alltså äntligen här - fyllda med underbart doftande stjärnanis och tända ljus - och sprider fredagsmysstämning hemma.

9 kommentarer:

 1. Stjärnor kan man inte få för mycket av!!-Jättefint. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat, skönt att få det hela överstökat! Och vad härligt att du kunde få unna dej dina fin-fina skålar till dej själv. Själv väntar jag på min & mannens julklapp till oss själva, snart kommer den...!
  Trevlig fredag, kram HönaPöna

  SvaraRadera
 3. Fine stjerneskåler! Og godt å være ferdig med julegavene, ja:)
  God helg, Petra!

  SvaraRadera
 4. Wow, snakk om effektiv! Du har ikke lyst til å sende litt tiltakslyst og pågangsmot over til meg? Jeg bare utsetter og utsetter... :) Fine stjerner du har kjøpt. De fortjente du! :)

  Ha en finfin helg!

  SvaraRadera
 5. BRA! jobbat, det var du värd. Stjärnklass på den bedriften vill jag lova.

  SvaraRadera
 6. Bra gjort! Och väldigt hoppingivande för en som inte alls är färdig.
  Skålarna är jättefina. Jag har köpt ett par till vårt julklappslotteri. Tänker nästan att jag får försöka få det paketet själv :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 7. Snacka om effektiv!! Men visst är det skönt att vara klar med klapparna i god tid och slippa stressen och paniken!! Mina sista klappköp ska bara hämtas på posten och sen väntar det roliga med att slå in!!! Stjärnskålarna är ybersnygga och jag har mina till gotter. Nonstopp blir finfina att servera ur!! /Louise

  SvaraRadera
 8. Mäh, menar du att du inte pysslar ihop alla dina julklappar själv?! ;)
  Skämt åsido, vilken beundransvärd insats. Själv blir jag bara mer och mer avigt inställd till folkmassor, jippon och trängsel typ julhandel för varje år som går och höll t o m på att få ett mindre psykbryt på Ica Maxi tidigare idag. När jag kom hem satte jag mig i soffan och klickade hem ett par julklappar via nätet (eller rättare sagt, en julklapp och en present till svägerskan som fyller år under juldagarna) och nu sitter jag och syr på ytterligare en julklapp, det är nog mera min melodi. :)

  SvaraRadera
 9. Fint! Kan tänka mig att det doftar!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra