fredag 21 december 2012

Julkorten


Vid det här laget borde julkorten landat hos sina mottagare och alltså vara ok att visa här. Det blev hemgjorda, men en väldigt enkel variant i år. Finpapper klipptes i form av granar och kulor plus att Dymon fick jobba lite.


Ambitionen var också att ta en urgullig bild på Viggo och Flora och skicka med. Ett uppdrag som inte direkt gick som en dans. Viggo vägrade vara allvarlig och ville bara göra den s.k. fotominen ("Mamma, det är så här man gör när man tar kort") och Flora bara sög på underläppen, blundade eller gjorde någon annan konstig min.
Så istället för en perfekt bild på två perfekta barn så fick det bli ett ihopkok av katastrofbilderna. Lite roligt ändå, tänkte jag. Att visa verklighetern precis som den är.


Fotona fästes på korten med dom ljuvliga rådjursgemen från Bookbinders design.

15 kommentarer:

 1. Ja, det är ju ofta så det blir, man har en (alltför perfekt) bild i huvudet och sedan blir det inte riktigt så ;-) Vilka fina kort du pysslat ihop!

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att hela din släkt går och väntar på årets julkort från er, år till år. Och väntar gör jag också, väntar på nästa inlägg med kreativitism. Under tiden river jag sönder almanackor och gör kuvert. Din blogg inspirerar till kreativitet!
  Kram och "Kreativitistisk" Helg!
  Från Mia

  SvaraRadera
 3. Fina! Både kort och barn! Jag hade tänkt mina barn skulle göra våra kort i år, men det gick om intet och jag hann inte heller så det blev köpekort...

  SvaraRadera
 4. Å fotografierna är ju hur fina som helst! I år skippar vi julkorten för att få ta det lite lugnt istället, men eventuellt blir det ett nyårskort istället :)

  SvaraRadera
 5. perfekta kort på barn brukar vara precis sådär söta som dina är - spontana och fyllda med glädje!
  Vilka härliga julkort som landat i folks brevlådor!

  SvaraRadera
 6. Bilderna på barnen är helt underbara - så söta! :) Och fina kort, den idén lånar jag kanske till nästa år. Trevlig helg! Kram Karin

  SvaraRadera
 7. Enkle og fine julekort!
  Håper du får laget noen fine stjerner;-)

  SvaraRadera
 8. Haha ja så är det ju verkligen med barn! Den ena har en kråka i näsan och den andra gör en grimas typ. Härligt :) Jag har gett upp med de "perfekta" bilderna, vi visar verkligheten istället :D

  Jättefina julkort!

  Ha en mysig jul

  SvaraRadera
 9. Men hejhejhej vilka fina julkort, både framsida och insida. Så fint. Bravo.

  pssst! tog ut chokladen idag, men värst var den mjuknar snabbt... :)

  SvaraRadera
 10. Vilka underbara kort - skulle gärna ingå i din sändlista

  God Jul

  SvaraRadera
 11. Kanske enkla men vansinnigt härliga!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Men du va fina! Både papper, gem och inte minst fotona! Härliga bilder!

  SvaraRadera
 13. God jul til deg;)) Klemmer fra Wilhelmine

  SvaraRadera
 14. Så fina kort! Och fotona är ju hur söta som helst :)
  God jul!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra