tisdag 25 december 2012

Tips till mellandagarnas middagsbjudning


Juldagen kryper fram i lugn och skön takt. Barnen har testat och lekt med sina julklappar, vi var ute ett tag i snöyran och Viggo tog några åk på skidorna i pulkabacken, vi har ätit resterna från julbordet till båda frukost och lunch, tittat lite på TV och fixat lite med bilderna från igår (dukningstema i Fabriken på torsdag). En juldag precis som lugn och skön som man kan önska, med andra ord. Men snart bär det iväg till mina föräldrar för att fira jul även med den del av familjen som inte hanns med igår.

Ett snabbt tips bara, innan jag julfirar vidare. Brietårta. Vi testade den för första gången på ostbrickan igår och det var helt klart en fullpoängare. Bara hacka ihop alla sorters nötter ni gillar och kommer åt, ringla över honung och in i ugnen på ca 175 grader i 10-15 minuter. Mums!

God fortsättning, vänner!

8 kommentarer:

  1. Tack för påminnelsen, måste prova nån kväll framöver!
    Ha en fin fortsättning på julen vännen!
    Kram Cecilia

    SvaraRadera
  2. Å den ser jo så god ut, ha en fin romjul videre, klem W

    SvaraRadera
  3. SÅ god den ser ut!!!!! Här är det bara jag som äter sånt. Men det räcker ju :) :)

    Ha en toppenfortsättning på julen fina du!

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Åh så smarrigt det ser ut!!! Och som jag längtar efter brieost just nu!!!

    God fortsättning på dig med!! /Louise

    SvaraRadera
  5. Brietårta är himla gott - brukar ha det på glöggfesten! :) Fast jag har i lite torkad frukt också (fikon och tranbär t.ex.). God fortsättning! Kram

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra