fredag 20 september 2013

Risk för överpiffning råder


Jag fortsätter att hämningslöst smacka upp saker i Viggo och Floras rum. Ett barnrum går ju inte att överpiffa. Eller? Efter idogt, men resultatetlöst, letande efter de perfekta boxarna som skulle bli hyllor vände jag mig desperat till min bror som jobbar på resturang. 


Lillebror levererade. Några lager vit färg och lite gröna mönster på tre gamla vinlådor och hyllorna var ett faktum.  


Ja, jag vet. Renhuvudet är fantastisk. Blev så lycklig när jag hittade det på Panduro. Diskuterade länge och väl med mig själv om det skulle målas i någon stark färg, decoupagas eller om jag skulle vara helt otippad och faktiskt måla det som en riktig ren.


Viggo har beställt minst ett renhuvud till, jag har planer på ett par andra hyllor, har sett den finaste cirkusdekorationen till sängen som jag måste sy, lite fler kuddar till myshörnan kan inte skada och bollmattan ska ju göras klar och läggas på golvet. Risk för överpiffning av barnrum råder.

6 kommentarer:

 1. meen... det blir ju så sjukt fint! Fortsätt du att överpiffa, jag gillart!
  Och renen, helt underbar!

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset om la droguerie på din blogg tidigare, nu vet jag vart jag bla. ska styra kosan i Paris! Fin blogg du har förresten!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 3. Åh, du gör så mycket fint, själv har jag nästan gett upp det där med heminredning, stök och kaos som vi aldrig hinner i fatt och en rätt sliten fond i ett hyrt hus, men det är i alla fall kul med fin inspiration som du och andra bloggare bjuder på :)

  SvaraRadera
 4. Kan man överpiffa ett barnrum?:) Så länge barnen är nöjda och trivs så har man ju lyckats! Själv har jag blivit övertalad av min tolvåring att tapetsera rummet med mörka tapeter och en fondvägg i ljusgrått och silver. Jag var mycket tveksam till en början men började vackla när han visade tapeterna i affären. Han var så övertygande i sin vision om rymdtema så jag drogs med. Nu sitter tapeterna uppe och det blev riktigt snyggt och han är såå nöjd. Nu ska vi bara piffa. Det roligaste kvar, alltså. Kram/Ninni

  SvaraRadera
 5. man kan väl inte direkt överpiffa ett barnrum, jag kör på hårt iaf! O vilka perfekta låd-hyllor!

  SvaraRadera
 6. Absolut inte! Så himla fint du gjort de!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra