tisdag 28 januari 2014

Ett, två, tre... frossa!

 
Ni vet väl vad man brukar säga; En semla per da´ håller kroppen gla´. Typ...
Vi kan väl testa åtminstone. Från och med nu och hela februari ut tänker i alla fall jag frossa hejdlöst. Eller vänta... fettisdagen är visst inte förens 4 mars i år. Låt mig omformulera: från och med nu och hela februari och mars ut tänker jag frossa hejdlöst.
 
 
Årets första omgång är gjorda efter det här receptet. Goda, men inte riktigt så fluffiga som man kan önska. Jag testar vidare. Några tips?

8 kommentarer:

 1. Ja, har du sagt det så ... Då kör vi! Brukar göra Anna Bergenströms recept på bullar och de brukar bli fluffiga och smarriga.

  SvaraRadera
 2. Aja baja ;-)
  Eftersom jag bara äter EN, av hälsoskäl, så äter jag min den 4 mars!

  SvaraRadera
 3. ååå... så underbart gott... och vilka härliga bilder!

  SvaraRadera
 4. MUMS!!! Gott med hembakade!! Jag gillar bäst med vaniljkräm istället för mandelmassa, nu blir jag alldeles semlesugen juh!!!

  SvaraRadera
 5. mmmm,, ÄLSKAR semlor, eller hattar som vi brukar kalla dom. I förrgår skulle jag lyxa till det för mig och Jill, men hon ville inte ha(jo, det är sant,hon ville inte) så jag åt båda till kvällsmat.Göttigt var ordet. Frossa på nu, hej!

  SvaraRadera
 6. Mmmm så got med hembakad semla, här är ett recept som jag alltid anänvder:
  http://catsbakochmat.blogspot.se/2013/01/karlsbadersemlor-med-en-touch-av.html

  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 7. Åh, gott! Detta var den gravid-craving som höll i sig längst för mig. Mumsigt! Tur du påminde mig om att det är tid för detta nu :-). Ska genast hänga på din trend! Tack!

  SvaraRadera
 8. Frossa hela februari, "eller vänta... fettisdagen är visst inte förens 4 mars i år" Ha ha Underbart ju! Ha en fin helg!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra