söndag 13 juli 2014

Dagen jag dog och hamnade i loppishimlen

 
Som van och entusiastisk loppisshoppare så trodde jag ändå att jag hade sett det mesta. Men icke. När vi klev in på Antikladan i Lilla Edet idag så var det svartnade det lite framför ögonen och marken svajade till under mig. Vilket ställe!  
 
 
By far och utan tvekan den mest fantastiska loppis jag satt min fot på.
Möbler, porslin, leksaker, vaser, lampor, glas, älghuvuden och renhorn, tavlor, speglar, verktyg, bestick, böcker, gamla fönster, kastruller... You name it! Och allt sorterat i efter årtal, ursprung och färg. 
 
 
Det borde vara förbjudet att lämna Västkusten utan ett besök i Antikladan. Och det är omöjligt att lämna Antikladan utan en påse i handen och några fynd under armen.

10 kommentarer:

 1. Men åååh! Undrar när jag har vägarna förbi Lilla Edet nästa gång. Har aldrig hänt hittills, men det kanske kan bli ändring :)

  SvaraRadera
 2. Låter som ett ställe jag genast måste bege mej till... Frågan är bara, är det stockholmspriser eller småläningspriser? ;-)

  SvaraRadera
 3. Hej,
  här kan du också fynda om du kommer till Gagnef i Dalarna.
  http://tulavippan.blogspot.se/

  Hälsningar Helén

  SvaraRadera
 4. Wow! Vilket heeeelt fantastiskt underbart ställe!!! Jag skulle vilja flytta in :) Lyllos du som fått komma dit.

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt ställe!!! Dit måste jag nästa gång jag är i krokarna!

  SvaraRadera
 6. Oj, der skulle jeg ha vært en tur. Masse spennende :)

  SvaraRadera
 7. Wow! lots of nice stuff, but the first thing I noticed was the enema water tank, displayed with with the kitchen dishes!

  Minerva
  Alberta,Canada

  SvaraRadera
 8. Verkar härligt!!! Vilka fynd blev det?

  SvaraRadera
 9. Visst är det helt fantastiskt! Härliga bilder. :) Kram

  SvaraRadera
 10. Åh, det ser helt underbart ut! Där har vi åkt förbi många gånger utan att stannat. Det ska det nu bli ändring på! TACK för tipset!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra