tisdag 28 december 2010

På väg till mig med posten

House Doctor... Man kan inte göra annat än älska allt som detta danska företag gör!


Jag har precis klickat hem denna fina förvaringslåda, som jag varit sugen på länge. Beräknad leveranstid 1-4 dagar, sen är den äntligen min! :-)


Och när jag ändå höll på så blev det en sån här också, den ljusturkosa.
Den kommer passa perfekt i vårt kök.


Jag önskar att jag dessutom kunde skriva att den här ljusslingan är på väg hem till mig, men där fick jag till slut hejda mig själv. Men visst är den härlig?! Den skulle vara så fin i Viggos rum.

14 kommentarer:

  1. Superfina!, du får visa lite bilder när allt är på plats i ditt hem :-)
    Inspirerad av ditt förra blogginlägg ska jag nu ge mig i kast med att rensa en garderob, julefriden är över ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh, ljusslingan är ju underbar! Jag vet inte om det är synd eller bra att du inte köpte den. Kanske bra, så att jag slipper vara avundsjuk. Haha!! ;-)

    Tack för omtanken! Jag har liksom tagit sikte på januari/februari när LJUSET kommer tillbaka på riktigt. :-) Och fram till dess skulle jag vilja sova. ;-) Men det går ju inte. :-D

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hoppas att House doctor och Posten är snabbare än CDON och Posten har varit i mitt fall.För sådana snyggisar vill man ju ha hem på direkten.
    Men det hjälpte tydligen att klaga, mina filmer har nu nått Luleå (!!!)

    SvaraRadera
  4. Underbara saker du väntar hem, själv har jag just budat hem två till japandockor på tradera..99kr/styck..åhh längtar tills jag får hem dom.. =)

    Kraaaaaam
    Sanna

    SvaraRadera
  5. Fina lådor....jag tänkte på ljusslingan så finns det vita bollslingor att köpa sedan kan man klistra på silkespapper, serietidningar, servetter i turkos-grönt-rosa färger...jag tror att det blir ungefär lika.
    Kram Susan

    SvaraRadera
  6. Åååh, fina saker! Ljusslingan har jag också varit sugen på, men "besinnat" mig... :P Hittar jag någon liknande låda på loppis så ska jag måla om den i ljusturkost och skriva "lemonade" (eller något annat) på. Budgetalternativ... Hihi. :)

    SvaraRadera
  7. älskar den där ljusslingan! skulle kunna ha en ljusslinga i varje rum jag, och den där är något av det snyggaste jag sett!

    SvaraRadera
  8. Håller med dig! House Doctor vet vad de håller på med! Har den ljusgrå lådan - används som bokförvaring i Kajsas rum. Ljusslingar skulle jag också kunna tänka mig!!

    Kram Linda

    SvaraRadera
  9. House Doctor är underbara! Tack för efterrättstipsen!:) Kram Elin

    SvaraRadera
  10. Försöker hetsa mig igenom alla mina favvobloggar ;))) och klockan tickar på...

    Så mycket fint du visar! De där ljusturkosa har vbi pennor och papper i härhemma, fina är de!

    Påtal om sinnesro nr 1. Fick jag igår när jag tvingade min man att ta tag i sina 20 jättehögar med sladdar och diverse kan-användas-till-något-som-har-med-elektronik-datorer-att-göra om sisådär 100 år. Stackarn, han hade värsta separationsångesten. Men jag fick sinnesro för de där högarna låg tillsammans med all annan bråte i vårt arbetsrum(egentligen skrotrummet som gud glömde) ;)))

    Påtal om sinnesro nr 2. Idag fick Liv ett skåp i sitt rum. Eftersom hon också är en samlare av rang så kändes det alldeles förträffligt i sinnesro-sinnet...

    SvaraRadera
  11. Jättefina! Nätshopping är fantastiskt! :)

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  12. Hej! Åh, så mycket fint. Jag håller med dig! Hoppas ni haft en fin jul, jag är precis tillbaka från en bloggpaus under julen.

    Gott Nytt År!
    /Charlotta

    SvaraRadera
  13. Jag vill inte bara ha lådan. Jag vill ha innehållet med! Ser fint ut till nyårskalaset tycker jag :)
    Superfint. Den ljusslingan skulle jag heller inte säga nej till.

    SvaraRadera
  14. Massor av finfina saker må jag säga.

    /Mia :)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra