onsdag 26 oktober 2011

Lyxpyssel


Igårkväll pysslade jag som aldrig förr hemma. Men det syddes ingenting, ingenting blev klippt eller klistrat, inte en enda maska blev virkad och ingenting blev målat.

Nej, pysslandet igår handlade helt och hållet om mig själv. En snabb hemmaslingning för att få bort den värsta råttfärgen i håret, noppning och färgning av ögonbrynen, ansiktsmask, målade naglar på både händer och fötter och ett lager Brun utan Sol för att inte se helt genomskinlig ut längre. Rent lyxpysslande med mig själv alltså, och idag känner jag mig en ny (snyggare) människa. :-)

15 kommentarer:

  1. Härligt! En sådan kväll ska jag unna mig pronto!

    SvaraRadera
  2. Dette er vel noe vi damer burde gjøre oftere.. hmm.. tenker meg om en gang til, kanskje småbarnsmødre må gjøre oftere. ;) For jeg har nemlig ikke tid eller ork til det, men er jo noe som er deilig å få gjort.

    Jeg skal få kjøpt hårfarge å få tatt den etterveksten, og da blir øyebrynene også tatt.. ;)

    Herlig herlig!

    Klem til deg!

    :)

    SvaraRadera
  3. Härligt! Man borde unna sig vardagslyx lite oftare...Kram

    SvaraRadera
  4. Åh, så härligt det låter!! Unnar jag dig verkligen. Jag hade kunnat vara med på en sån dag.
    Kramiz

    SvaraRadera
  5. Herlig, og fordi du fortjener det:)

    klem Trine.)

    SvaraRadera
  6. hahaha... härligt att putsa lite på ytan ibland ;-)

    SvaraRadera
  7. Det er fint å kunne ha litt tid til egenpleie noen ganger også. Ikke bare stelle hus og barn. :)

    SvaraRadera
  8. Åh, vad skönt det är med sådana där stunder. Man känner sig som en ny människa efteråt.

    Jag önskar dig en fin kväll!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  9. Haha, jag läste snabbt "lAxpyssel" och funderade hur man kan pyssla med en fisk :)

    SvaraRadera
  10. Sånt pyssel ägnar jag mig kanske för sällan åt, det behöver man ju ibland!

    SvaraRadera
  11. noget man burde gøre en gang om ugen :) pincetten er dog i brug hver dag og bruneren en gang om ugen ellers ligner jeg en død fisk ;)

    SvaraRadera
  12. Vilken helt underbar ohc inspirerande blogg du har! Jag har haft din blogg som kvällsläsning några kvällar nu, och har faktiskt tagit mig till sista (eller ja, första sidan) på din blogg, och jag är djupt imponerad! :) Älskar att hitta bloggar där pysslet är av så enkla medel, och att du dessutom återvinner saker är ett stort plus :)

    Jag pysslar själv en hel del, och blev så inspirerad av tårtfatet du gjort av tallrikar att jag blev tvungen att testa att göra en själv idag :)

    MVH Julia

    SvaraRadera
  13. Så härligt det låter. Jag måste bli lite bättre på att ta hand om mig själv, på mer sätt än att pyssla som ju är ren avkoppling för mig. Men efter en sån härlig spa-stund mår man ju toppen. Kramar Kicki

    SvaraRadera
  14. Säg mig, hur funkar den där sprayen? Jag har en förfärlig mittbena av sk rått-blont hår som bör ses över omgående...

    Jag skulle behöva avsätta en hel dag för renovering, men har nyss upptäckt att lackning och bloggning funkar utmärkt ihop!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra